Forside | Kollektivet | Faciliteter | Café | Boliger | Ejendomskontor | Plejehjemmet | Kontakt


 

Ældresagens cafemøder Sandmarksbo`s  cafeterie kl. 14 – 16

OBS!

Tilmelding skal ske til Ældresagens kontor mandag til torsdag fra kl. 14 – 16 på telefon

56 66 12 04. Prisen er som sædvanlig 50 kr. pr. gang for foredrag, kaffe og kage. Betaling ved indgangen.

          Husk at melde fra, hvis du har meldt dig og er forhindret i at komme.

Print din egen kopi af programmet. Tryk på "printeren" og programmet åbner i et nyt vindue     

                            Sæson 2018/2019

Onsdag den 26. september 2018

Anders Munch - Kim Larsen

Han er ikke Kim Larsen - Men det lyder helt som om!

Tag med på en rejse sammen med Anders Munch igennem Kim Larsens sangskat. Der kan lyttes, danses og synges med. Han har begejstret publikum med sit Kim Larsen show nu i 20 år. Så glæd dig!

Tilmelding til kontoret tlf. 56 66 12 04 senest torsdag den 20.09.2018

Onsdag den 28. november 2018

Viseinspektørerne

Vise-inspektørerne er en duo bestående af Lasse Droob (sang/guitar/ukulele) og Lars Christian Kortholm (klaver/sang/ukulele). Vi optræder med glade, humoristiske, underholdende, varme og underfundige viser og sange fra den danske sangskat. Et show med Vise-inspektørerne byder på en fornøjelig musikalsk rejse gennem årtiers revylandskaber i selskab med bl.a. Osvald Helmuth, Elga Olga, Dirch Passer, Ove Sprogøe, Preben Kaas og Benny Andersen, så der er garanti for dejlige, genkendelige og "syng-med-venlige" sange.

Tilmelding til kontoret 56 66 12 04 senest torsdag den 22. 11.2018
 

Onsdag den 31. oktober 2018

Rasmus Rohde - “På slæderejse med Sirius”.

I 1931 besatte norske pelsjægere dele af Nordøstgrønland, og denne del af kongeriget blev for alvor et varmt emne. Ti år senere forsøgte den tyske krigsmarine at oprette vejrstationer langs kysten, dette blev dog forpurret af den Nordøstgrønlandske Slædepatrulje. I dag patruljerer Slædepatruljen Sirius langs områdes kyster. Hør de utrolige historier, når jeg fortæller om baggrunden for oprettelsen af patruljen og åbner vinduet til den arktiske hverdag i Nordøstgrønland. Det hele krydret med små anekdoter, smukke billeder og korte spændende filmsekvenser

Tilmelding til kontoret 56 66 12 04 senest torsdag den 25.10.2018
 

Onsdag den 30. januar 2019

Lise Nees - Sange fra Operetter og Musicals/sang-foredrag

Her er sange fra nogle af alle de gode, gamle operetter og musicals. Der er både de store flotte sange, de små inderlige, dem med glimt i øjet og dem, der kan synges med på. Imellem sangene fortæller Lise Nees om de forskellige operetter og musicals, deres tilblivelse, handling eller sjove anekdoter fra hendes karriere i den danske teaterverden. Igennem programmet kan I høre, hvordan hendes stemme folder sig ud. Og så må vi bare håbe på, at glassene holder til de sidste høje toner…

Programmet indeholder bl.a. sange fra Oklahoma, Mød mig på Cassiopeia, Den glade Enke, Spillemand på en Tagryg, The Sound of music, Showboat, Hans Christian Andersen, Frøken Nitouche, My fair Lady og Sommer i Tyrol.

Tilmelding til kontoret 56 66 12 04 senest torsdag den 24.01.2019
 

Onsdag den 27. februar 2019.

Ove Dahl - Drabschefen

Ove Dahl er tidligere drabschef for Københavns Politi og har ligeledes i mange år været et velkendt ansigt på tv og fra større drabssager herhjemme. Gennem sin mangeårige karriere i politiet har Ove Dahl set det meste – og det værste. Nu beretter han for første gang selv om nogle af de mest spektakulære sager, som han oplevede dem. Blandt andet sagen om det parterede lig fra det indre København og et stadigt uopklaret kvindedrab. I alle sagerne har Ove Dahl været på med helt tæt på og dermed får tilhørerne et sandfærdigt indblik i Dahls usædvanlige univers, både det professionelle og i høj grad det personlige. For hvordan er det at være ægtefælle og ven til den tidligere drabschef, og hvordan reagerede den professionelle Ove Dahl på det personlige plan, når han stod over for at skulle efterforske endnu en grusom forbrydelse? De tankevækkende og interessante foredrag med Ove Dahl er baseret på biografien “Drabschefen”, som er et nærgående portræt af Ove Dahl, der beretter om det sidste nye fra efterforskningen. I sommeren 2011 gik Ove Dahl på pension efter 40 år i politikorpset, heraf de sidste 8 år som drabschef i Københavns Politi.

Tilmelding til kontoret 56 66 12 04 senest torsdag den 21.02.2019
 

 

Onsdag den 27. marts 2919

Peter Ankarfeldt - „Humor og Livsmod”

Peter Ankarfeldt fra Rørvig, afholdt 40 års jubilæum som ingeniør i 2013. Han begyndte at spille guitar og synge da han var 17 år og siden har guitaren været en fast bestanddel af hans liv. Den har fulgt ham på de fleste af hans oplevelsesrejser ude i den store verden: Norge, USA, Grønland, Borneo, Kenya og Laos. Han startede i 70’erne med at optræde i trioen ”Per, Ulla og Peter”. I 80’erne spillede han i ”Odsherredsspillemændene”. I 1992 var han med til at danne gruppen ”Kometerne”, som bestod i 10 år. I 2002 startede han vokalkvartetten ”Kvart i fire”, som eksisterede til 2010. Peter Ankarfeldt synger sange og viser krydret med anekdoter og små historier, tilsat et ikke ubetydeligt stænk af humor.

Tilmelding til kontoret 56 66 12 04 senest torsdag den 21.03.2019

 

Onsdag den 24. april 2019

Stig Ulrichsen - Ib Mossin - OG DE ANDRE DANSKE FILMHELTE

Ib Mossin var dansk films første teenageidol og huskes især for hans roller i "Far til fire" og "Morten Korch" filmene. Få de sjove anekdoter og spændende historier om hans og de andre filmheltes liv. Hør også om Poul Reichhardt, Ib Schønberg, Peter Malberg, Christian Arhoff, og kom med bag kulisserne til de populære danske film som Morten Korch og Far til fire. Der bliver også mulighed for at høre nogle af deres populære sange. Det er Ib Mossin der har forsynet Stig Ulrichsen med nogle af de mange interessante og sjove anekdoter der for en stund genopliver Ib Mossin, Poul Reichhardt, Ib Schønberg, Peter Malberg, Christian Arhoff, og de populære danske Morten Korch og Far til fire film.

Tilmelding til kontoret 56 66 12 04 grundet påsken senest tirsdag den 16.04.2019

 

   
   

 

Sandmarksbo Kollektiv Køge - Ejendomskontoret tlf.: 5665 2789